Als begrafenisondernemer in Enschede werk ik met mijn hart. Ik ondersteun u in de moeilijke tijd die komt na het overlijden van bijvoorbeeld een geliefd familielid of een goede vriend(in). Ik begeleid op een professionele manier de begrafenis: ik heb in 2012 de opleiding tot uitvaartondernemer gevolgd, zodat ik mensen vanuit mijn hart en deskundig bij kan staan in de zware periode van rouw.

Neem nu contact met mij op

Begrafenisondernemer Enschede

Dit doe ik nadat ik kennisgemaakt heb met u. Ik kom vrijblijvend bij u thuis om de wensen wat betreft de uitvaart van uw dierbare door te spreken. Ieder mens is uniek, en in dit gesprek bespreken we wat de overledene zo bijzonder en speciaal maakte. Als begrafenisondernemer in Enschede hoor ik graag wat uw opvattingen zijn over de uitvaart, om deze speciaal te maken.

Mieke Greveling – begrafenisondernemer in Enschede

Als begrafenisondernemer in Enschede regel ik ook voor u dat de verzekering wordt uitgekeerd, wanneer u bijvoorbeeld verzekerd bent bij

  • Dela
  • Yarden
  • Monuta

De verzekeringsmaatschappij bepaalt niet voor u welke begrafenis ondernemer in Enschede u moet kiezen. U kunt hierin zelf uw keuze maken.

Ik werk als begrafenisondernemer vooral in Enschede en in andere plaatsen in Twente. Graag bied ik u een helpende hand met uitvaartbegeleiding. Neem contact met mij op via de telefoon, door een e-mail te sturen of via het contactformulier. Ik werk als begrafenisondernemer in Enschede altijd met aandacht, liefde en integriteit.