De keuze tussen een begrafenis of een crematie in Enschede hangt van verschillende factoren af: de wensen van de nabestaanden, misschien het geloof, of traditie. Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding is zowel de steun bij een crematie als bij een begrafenis.

Neem nu contact met mij op

Crematie Enschede

Als u voor uw eigen uitvaart kiest voor een crematie in Enschede, of uw dierbare heeft aangegeven gecremeerd te willen worden na het overlijden, dan help ik u graag. Bijvoorbeeld met de plechtigheid, met de rouwkaarten, de kist et cetera. Bij een crematie in Enschede wordt de overledene naar de ovenruimte gebracht, waar de verbranding plaatsvindt. De as blijft na de crematie nog minstens één maand in het crematorium in Enschede (dit is wettelijk bepaald). Daarna kunnen de nabestaanden de asbestemming bepalen: wordt de as uitgestrooid, bijgezet of in een sieraad verwerkt? Ik beantwoord alle vragen wat betreft het proces van de crematie in Enschede.

Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding verzorgt een crematie in Enschede met zorg

Ook voor al het andere dat bij een uitvaart geregeld moet worden, kunt u bij Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding terecht. Ik kom vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek, waarin ik met u voor de crematie in Enschede de wensen van de overledene en de nabestaanden bespreek.

Ik ben een professionele uitvaartondernemer in Enschede: ik heb in 2012 een opleiding tot uitvaartbegeleider gevolgd. Ik vind het een dankbaar beroep, waarin ik mensen tijdens een begrafenis of crematie in Enschede mag bijstaan bij een belangrijke en kwetsbare gebeurtenis in hun leven.