Soms komt de dood onverwacht, soms gaat er een lange periode van ziekte aan vooraf. Maar wanneer het leven van een geliefd familielid, een vriend of een kennis eindigt in Enschede met de dood, doet dat hoe dan ook veel pijn. Nabestaanden kunnen in de verwarde periode die volgt, niet praktisch te werk gaan met de organisatie van de uitvaart. Daarom is Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding er. Het is mijn doel om na de dood van een naaste in Enschede een persoonlijke uitvaart te ontwerpen.

Neem nu contact met mij op

Dood Enschede

Ik maak alvorens de uitvaart graag kennis met u. Het is vaak moeilijk om over uw eigen dood in Enschede of die van uw dierbare te praten. Maar het is toch het beste om van te voren uw wensen uit te spreken om een passende uitvaart in Enschede te verzorgen. Ik neem tijdens dit gesprek alle rust om goed te luisteren naar uw verhaal. Zo wordt elke uitvaart uniek.

Ook voor kinderen neem ik de tijd. Ik heb voor hen speciale folders over de dood en vertel hen in Enschede wat een begrafenis of crematie precies inhoudt. Zo leren ze begrijpen wat er gebeurt als hun dierbare er straks niet meer is.

Voor nabestaanden is het belangrijk om te weten wat er gebeurt met de verzekering als iemand dood gaat in Enschede. Als professioneel uitvaartondernemer regel ik alles wat met de verzekering te maken heeft. Ik geef u er uitleg over en zorg ervoor dat er uitgekeerd wordt.

Mieke Greveling Uitvaartbegeleiding biedt u professionele begeleiding bij uitvaarten. Ik ben er om u bij te staan in de moeilijke tijd voor en na de dood van een dierbare in Enschede.