Wanneer een dierbare overleden is, is het tijdens de rouwperiode van groot belang om tijd en rust te nemen. Maar er moet voor de uitvaart zo veel geregeld worden, terwijl u met uw hoofd heel ergens anders zit. Mieke Greveling is er voor u voor uitvaartbegeleiding in Enschede. Ik ben er voor u om aan de ene kant alle praktische zaken te verzorgen, bijvoorbeeld:

  • De bijeenkomst voor het afscheid
  • Het opbaren van de overledene, thuis of ergens anders
  • Het drukwerk

Neem nu contact met mij op

Uitvaartbegeleiding

Als ik uitvaartbegeleiding in Enschede voor u verzorg, werk ik niet alleen praktisch, maar bied ik ook een luisterend oor. Ik steun graag u in deze moeilijke periode in uw leven. U kunt mij altijd bellen, dag en nacht. Ik sta voor u klaar!

Mieke Greveling – Uitvaartbegeleiding in Enschede

Ik hecht, wanneer ik voor u uitvaartbegeleiding in Enschede verzorg, veel waarde aan uw persoonlijke wensen. Wat wilt u zelf doen, wat mag ik voor u regelen? Ik kom graag samen met u tot een mooie uitvaart in Enschede.

Daarbij onderscheid ik mij door het geven van extra aandacht aan kinderen en kleinkinderen. Ik ondersteun hen tijdens de rouw door uitleg te geven over een crematie of een begrafenis, zodat ook zij begrijpen wat er gebeurt. Mijn uitvaartbegeleiding in Enschede richt zich dus zowel op het regelen van de uitvaart, als op het bieden van een luisterend oor. Oprechte aandacht en goed naar uw wensen luisteren hebben mijn prioriteit. U kunt voor uitvaartverzorging in Enschede contact met mij opnemen door te bellen, door een e-mail te sturen of via het contact formulier op mijn website.